Herhaalrecepten bestellen

Receptenmandje

Onder de balie van de doktersassistentes vindt u een brievenbus.  U kunt hierin het lege doosje van de door uw gewenst medicijn doen. Doosjes die na 10.30 uur in de brievenbus worden aangetroffen worden de volgende dag verwerkt.

Email:

Ook via email kunt u uw recept bestellen: recepten@medischcentrumwest.org. Dagelijks wordt de mail uitgelezen. Bestellingen na 10.30 uur worden de volgende dag verwerkt.

Receptenlijn

U kunt uw herhaalrecept inspreken op het bandje welke u via het telefonisch keuzemenu kunt bereiken. U kunt ons hiervoor bellen gedurende de gehele dag. Recepten ingesproken na 10.30 uur worden de volgende dag verwerkt.

Begin het bericht met het noemen van uw naam en geboorte datum. Daarna kunt een voor een de namen van uw medicijnen opnoemen. Wanneer er vragen zijn over uw bestelling zal de assistente contact met u opnemen.

Website:

Via deze website kunt u recepten herhalen. Klikt u op het bovengenoemde adres en u wordt doorgelinkt met onze email adres.

Wanneer u niet in staat bent op een van de bovengenoemde manieren uw recept aan te vragen kunt u ons bellen tussen 8.00 uur en 10.30 uur.

Herhaalservice via apotheek:

Chronische medicatie kan herhaald worden via de apotheek. Ieder kwartaal zet de apotheek de medicijnen automatisch voor u klaar. De medewerkers van de apotheek laten u weten wanneer de medicijnen beschikbaar zijn. De huisarts controleert de herhaalrecepten voor uitgifte. Als u van deze service gebruikt wilt maken kunt u informatie krijgen via de medewerkers van de huisartsenpraktijk en de apotheken.