Terugbelspreekuur

Van 11.00 uur tot 14.00 uur of vanaf 16.00 uur

Het telefonisch terugbelspreekuur is bedoeld om korte vragen te stellen aan de huisarts. Ook kunt u uitslagen van onderzoek met de arts via een telefonisch contact bespreken. Bepaalde uitslagen kunt u ook met de assistente bespreken. Zij overlegt dan met uw huisarts.

Een afspraak voor het telefonisch terugbelspreekuur kunt u tot 11 uur aanvragen.

Het kan voorkomen dat de tijden voor het telefonisch consult worden aangepast afhankelijk van het aantal huisbezoeken. Wanneer het aantal huisbezoeken groot is zal de huisarts ervoor kiezen om direct na zijn ochtendspreekuur te vertrekken. Het telefonisch spreekuur verschuift dan naar de middag. Indien het nieuwe moment niet past in uw agenda, zal een ander geschikt moment gekozen worden, waarop de huisarts u kan bereiken.

Regelmatig gaat de telefonische verbinding snel over op de voicemail, waardoor er geen contact plaats vindt. De huisartsen moeten soms meerder keren bellen voordat de patient gesproken wordt. Dit kost erg veel tijd. De huisartsen verzoeken u om bij een terugbelafspraak bereikbaar te zijn. Indien er geen bereik is zal het telefonisch spreekuurafspraak naar de volgende werkdag verplaatst worden.